Fursecuri cu ciocolata

December 23, 2018

Fursecurile cu ciocolata nu au zahar adaugat si nici faina, dar te pacalesc ca mananci un desert in toata regula prin gust si textura de biscuite. Au la baza faina de migdale, care le transforma intr-un preparat slab in carbohidrati, sunt indulcite cu putin sirop de artar si bucati topite de ciocolata neagra. Perfect potrivite drept o gustare dulce de sarbatori sunt, in egala masura, si foarte sanatoase si nutritive atat pentru oameni mari, cat si pentru oameni mici.

Ingrediente

  • 200 g faina de migdale
  • 2 linguri ulei de cocos solid
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1 ou
  • 40 g ciocolata neagra
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita de praf de copt

1.Uleiul de cocos se combina cu siropul de artar, oul si stropul de esenta de vanilie pana la o usoara omogenizare.

2.In amestecul lichid, se incorporeaza treptat faina de migdale amestecata cu praful de copt si sare.

3.Ciocolata se toaca in mici cubulete si se adauga in aluat.

4.Aluatul se portioneaza in mici bile, usor turtite si se pun intr-o tava cu hartie de copt.

5.Se coc timp de 10-15 minute la 200 grade.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *